Virtuvinis romanas

Maistas + aš = ♡

  • Pradžia
  • sveika
  • sotu
  • saldu
kiaušiniai, pusryčiams  /  17 kovo, 2019

Pusryčių omletas su šonine, pievagrybiais ir daržovėmis

by Otilija

Kokie šeštadienio rytai be puikaus, puraus, skanaus omleto? Šio skonis man primena picą, o tai yra daugiau nei reikia 🙂

Reikės:

  • kelių riekelių šoninės
  • pusės paprikos
  • svogūno
  • saujelės vyšninių pomidorų (arba vieno įprasto)
  • saujelės pievagrybių
  • 4 kiaušinių
  • šlakelio pieno arba vandens (kiaušiniams išplakti)
  • druskos, pipirų
  • krapų ir svogūnų laiškų (saujelė, pjaustytų)

Gaminimas:

  1. Kubeliais susipjaustome svogūną, juostelėmis – papriką, riekelėmis pomidorus ir pievagrybius. Kol kas atsidedame.
  2. Įkaitiname keptuvę ir keletą minučių paskrudiname joje šoninę.
  3. Šoninei įsičirškėjus, sudedame daržoves: svogūną, papriką, pievagrybius.
  4. Išplakame kiaušinius su šlakeliu vandens.
  5. Kai daržovės apkepa, užpilame viską kiaušinio plakiniu, pabarstome druska, pipirais ir kepame uždengę keptuvę.
  6. Kepimui artėjant link pabaigos, sudedame pomidorus, krapus ir svogūnų laiškus. Jei mėgstate, galite pagardinti ir smulkintu kietuoju sūriu.
  7. Tiekiame ir skanaujame 🙂

Gero savaitgalio!

Socialiniai tinklai:
fb-share-icon
fb-share-icon

Tags

  • Kiaušiniai
  • omletas
  • Pusryčių patiekalai

Navigacija tarp įrašų

Jautienos kukuliai su citrininiu ryžių plovu ir tzatziki
Piemenėlių pyragas

Share your thoughts Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

  • Elara by LyraThemes
  • Virtuvinis romanas 2020. Visos teisės saugomos.